Anasayfa / Moda / 2013-2014 Sonbahar/Kış Modasından Seçmeler

2013-2014 Sonbahar/Kış Modasından Seçmeler

Takım elbise

Takım elbise, dikkatleri bu yıl çok çekiyor. Çizgili pantolon, yelek ve ceketler, nostalji severlerin yüzünü güldürüyor.

Çizgili-Bayan-Takım-Elbise-Modelleri[1]

Kapri

Kısa pantolonlar, modern olmak isteyenlere yeniden sunulmuş; ancak bu sefer bol paça kapriler vitrinlerde göze çarpıyor.

Kürk

Kürk, yeniden gözler önüne çıktı. Kürk mantoların yanı sıra, sadece yaka detayı kürk olan parçalar da tercihlere sunuluyor. Bu sezon kürkün tek farkı, kumaş ve derilerle kombinlenmesidir.

Slip elbiseler

90’lı yıllar geri döndü; nostalji severler için harika bir yıl oluyor 2013-2014 yılı. Slip elbiseler, ince askıları ile çok zarif duruyor.

Baskılar

Sadece çocuklara değil, çocuk ruhlulara da hitap eden desenler görülüyor; çizgi fil kahramanları, yıldız ve kalp desenleri, puantiye…

Etek ve pantolon

2013 yazında öne çıkmaya başlayan etek ve elbise altına pantolon giyme modası, asıl bu sezonda görülüyor.

Asimetrik parçalar

Geçen yıl, yaz-kış kullanılan asimetrik parçalar, yine yerini koruyor. Geometrik desenler ve asimetrik parçalar, bu sezon başı çekeceği gibi, önümüzdeki yılda da trendler arasında yer alacağa benziyor.

Fular yaka

Bluz ve gömleklere verilen formlarda fular yaka göze çarpıyor.

Peplum

Deri parçalardan yapılan peplum, üst giyimde trendler arasında yer alıyor.

480437466_759[1]

Balıkçı yaka

2013-2014 kış modasında en çok görülen parçalar arasında, balıkçı yaka kazak ve elbiseler. Mont ve kapanların altında da çok şık durduğu içindir ki kış aylarında çok tercih ediliyor.

Gotik

Kadife, brokar ve dantel kumaşlar, siyah ve bordo tonlarıyla gotik teması arasında yerini alıyor.

Yırtmaç

Yaz-kış modası geçmeyen yırtmaçların sadece kesim alanları değişiyor. Bu sezon da kışa aldırmaksızın feminenliğinden ödün vermeyenlere seçenek sunuyor.

Pili

Elbise ve eteklerde kullanılan pililer, öğrencilik yıllarına dönmek isteyenlere hitap ediyor. Daha çok ince pilili elbise ve etekler, 2013-2014 kış sezonunun revaçta olan parçalarını oluşturuyor.

yubki_plisse_3[1]

2013-2014 sonbahar kış kreasyonu

Yazar Tuba KARADAĞ

Fiskosta.com'un sizlerle olabilmesi için yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen yazılarımızı sosyal ağlarınızda paylaşın. Sevgiler. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir