Anasayfa / Erkekçe / 2014 Erkek Modası: Kombinler

2014 Erkek Modası: Kombinler

Nişan, düğün ve yılbaşı gibi özel günlerde hem çok şık olmak isteyen hem de nasıl giyineceğini bilemeyen erkekler için harika tüyolar…

Kadife ceket

Bu sezon kadife ceketleri sıkça görmekteyiz. Bordo renkteki kadife ceketler, erkekler tarafından sevilip tercih edilmektedir. Beyaz gömleklerle kombinlenebilen kadife ceketlerin bazılarında saten detayları da görmekteyiz.

Kadife ceket

Blazer

Sadece kadınların değil, erkeklerin de kombinlerinde daha modern ve dar kesimleri görmekteyiz. Son yıllarda erkekler daha da cesur tercihler yapmaktalar. Hem ceketlerde hem de gömleklerde bele oturan kesimler ön plana çıkmış durumda. Başta bordo, siyah ve mavi renklerinde blazerler, tercihler arasında ön sıralarda bulunuyor.

Blazer

Tüvit ceketler

2013 yılında çok tercih edilen tüvit kumaşlar, 2014’te de erkek modasının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Açık renklerdeki tüvit ceketler, siyah gömleklerle kombinleniyor.

Tüvit ceketler (1)

Tüvit ceketler (2)

Yelekler

Yelekler… Ceketlerle birlikte giyilen yelekler, yeniden ön plana çıkmış durumda. Ayrıntıyı seven erkekler için, güzel bir seçenek oluşturuyor.

Yelek

İngiliz kesim pantolon

İngiliz kesim pantolonlar, bu sezon mutlaka sahip olunması gereken parçalardan bir tanesi.

Aksesuarlar

Broş, fular, papyon ve mendiller… 2014 erkek modasının aksesuarları. Broş konusunda erkekler artık çok cesurlar; fazlasıyla taşlı broşları tercih edebiliyorlar.

Fular, şıklığına şıklık katmak isteyen erkekler için harika bir alternatif. Doğru renkte seçilen fular, doğru kombinlerde kullanıldığında dikkatleri üzerine çekmekle kalmıyor, farklı bir hava yakalamanıza da yardımcı oluyor.

Fular

Yeniden su yüzüne çıkan mendiller de broştan kaçınan erkekler için iyi bir seçenek. Özel günlerde gösterilmek istenen itinayı zarif bir şekilde yansıtmaktadır.

Erkekler papyon kullanmaktan pek hoşlanmasa da, kimi özel günleri karşılamanın belki de en gerekli aksesuarları arasında yer alıyor.

Papyon (2)

Birkaç püf noktaya dikkat edip vücudunuzu tanıdıktan sonra, zevkinizi de devreye soktunuz; şimdi sıra, ayna karşısına geçmekte. Aynadaki sizi beğendiyseniz, sorun yok demektir.

Kadife ceket

2013-2014 sonbahar/kış erkek modasından seçmeler

Kruvaze ceket

Yazar Tuba KARADAĞ

Fiskosta.com'un sizlerle olabilmesi için yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen yazılarımızı sosyal ağlarınızda paylaşın. Sevgiler. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir