Anasayfa / Güzellik / 2014 İlkbahar/Yaz Makyajı

2014 İlkbahar/Yaz Makyajı

Mor renkli göz farı, parlak turuncu ruj ve baharın capcanlı renkleri… Fiskosta.com sizin için 2014 ilkbahar-yaz makyaj trendlerini toparladı. Hadi, hep birlikte göz atalım.

Makyajda zıt renkler

Pastel renkler ile canlı renkleri kombinlemek, bu sezon bahar makyajının trendi.

Makyajda zıt renkler

Orkide rengi

2014 ilkbahar/yaz mevsiminin en çok tercih edilen rengidir, orkide. Yanı sıra, lavanta ve leylak tonlarındaki far, göz kalemi ve rujlar da makyaj çantanızın olmazsa olmazları arasında bulunuyor.

Mor makyaj örnekleri

Tırnaklarda, gözlerde ve dudaklarda soft renklerle capcanlı renklerin uyumunu yakalayarak taze ve dinamik bir hava yakalayabilirsiniz.

Yeterince canlı bir renk olan orkideyi turuncuya çalan renkte bir rujla ve ışıltılı tonlardaki gümüş gri farla kombinleyebilirsiniz.

Turuncu rujlar

Mercan ve turuncu renklerindeki özellikle parlak rujlar, yaz mevsiminin neşesini yansıtıyor ve aynı renkteki dudak kalemleri ile bütünlük sağlıyor.

Turuncu ruj örnekleri

Rengârenk ojeler

Bu yıl tırnaklar da capcanlı renklerle gözlere hitap ediyor. Ojelerin rengini daha çok neon renklerde görüyoruz. Zıt renklerin kombini tırnaklarda da göze çarpıyor. En çok limon sarısı ve nane yeşili renklerindeki ojeler, yaz mevsimine yakışır şekilde ön plana taşınmış durumda.

Renkli eyeliner

Mavi ve tonlarının dışında farklı renklerdeki eyeliner dikkat çekiyor. Siyah eyeliner ise, makyaj çantalarındaki yerini korumaya devam ediyor.

Renkli eyeliner

Doğal makyaj

Varla yok arası makyajı sevenler de fazlasıyla düşünülmüş. Bir fondöten ve hafif bir göz makyajı, doğal ve masum bir güzelliğe erişmeniz için yeterli gelecektir.

Doğal makyaj örnekleri

Sofistike bir görünüm

Mürdüm renkte bir far, nüde ruj ve transparan fondöten ile bahara yakışır harika bir kombin yapabilirsiniz.

Gece makyajı

Son yılların vazgeçilmezi takma kirpik, özellikle gece makyajının da vazgeçilmez bir aksesuarı. Işıltılı bir göz farı ve takma kirpiklerle hacimli, uzun kirpiklere sahip olarak dikkat çekici olabilirsiniz. Kuyruklu göz çizgilerini de makyajınıza dâhil etmeyi unutmayın.

Yazar Tuba KARADAĞ

Fiskosta.com'un sizlerle olabilmesi için yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen yazılarımızı sosyal ağlarınızda paylaşın. Sevgiler. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir