Anasayfa / Moda / 2014 İlkbahar/Yaz Gelinlik Modelleri

2014 İlkbahar/Yaz Gelinlik Modelleri

2014 yılının gelinlik modelleri, bu sezon çok daha sade ve aynı zamanda modern… Biraz nostalji, biraz da yeniliklerin harmanlanmasıyla klasiğin dışına çıkılan yeni gelinlik modelleri, farklılık arayışında olan gelin adaylarının yüzünü güldürüyor. Hadi gelin, hep birlikte hangi modellerin hangi aksesuarlarla biçimlendirilip bizlere sunulduğuna bir göz atalım.

Renginin masumluğunu ve temizliğini taşıyan beyaz gelinliklerin yerini doldurmak, pek de mümkün görünmüyor. Ancak bu sezon beyaz gelinlikler, siyah detaylarla dikkat çekici hale getirilmiş. Bunların dışında kısa, klasik modeller, feminen kesimler, ince ve uzun kesimler, gelinlik modellerinde en çok tercih edilenler arasında yerini alıyor.

Gelinler artık daha rahat

Kabarık etekli ve abartılı modellerde kısa ve sade modellere yönelinmesi, gelinlerin en mutlu gününde hareket kabiliyetini serbestleştiriyor.

Kısa gelinlik modelleri

Diz üzerinde biten kısa gelinlik modellerini 2014 ilkbahar-yaz sezonunda omuz dekolteleriyle birlikte görüyoruz.

Monokrom gelinlikler

Gelinlik denilince hepimizin kafasında klasik beyaz bir gelinlik modeli vardır. Farklılığı arayanlar, cesur davranıp çevresini şaşırtmak isteyenler için siyah-beyaz gelinlik modelleri, çok güzel bir seçenek oluşturuyor.

Dantel detaylar

Dantelden vazgeçemeyenler de unutulmamış. Bu yaz gelinliklerin en göze çarpan tarafı, feminenliğinizi öne çıkaracak dantel detayları.

İnce bantlı ayakkabılar

Taşlı ve platform modellerin yerine bu yıl gelin ayakkabısı olarak ince bantlı ve yine ince topuklu zarif ayakkabılar seçilerek özellikle kısa gelinlik modelleri ile kombinlenmektedir.

Kollu gelinlik modelleri

Özellikle kısa gelinlik modellerinde uzun kollu dantel detayları revaçta. Fakir kol şeklinde tanımlayabileceğimiz ayrıntılar, gelinlere ve davetlilere nostaljik bir hava hissettirmektedir.

Eldivenlere dönüş

Nostalji severleri güldürecek detaylardan biri de eldivenlerdir. Eldivenlerin büyük çoğunluğunda da yine dantelleri görüyoruz. Beyaz bir gelinlikte siyah dantel eldivenler ya da tül eldivenler…

Yazar Tuba KARADAĞ

Fiskosta.com'un sizlerle olabilmesi için yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen yazılarımızı sosyal ağlarınızda paylaşın. Sevgiler. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir