Anasayfa / Moda / 2013-2014 Sonbahar/Kış Ayakkabı Modellerinden Derleme

2013-2014 Sonbahar/Kış Ayakkabı Modellerinden Derleme

Bütün giyim ve aksesuarlarda olduğu gibi, ayakkabıyı da sadece beğenmek yetmez. Çoğu zaman, ayakkabı beğenilse de, sezonun modasına uygun bir tercih yapamama endişesi tanışır. Modayı takip etmeyenler bile, en çok tercih edilen modellere bir göz gezdirirler.

2013 -2014 sonbahar kış ayakkabı trendine bir göz atalım:

Bilekte biten botlar

Botların tahtı asla sarsılmaz; ancak, renkleri ve modelleri değişebilir. Sadece bu sezon değil, son birkaç yıldır bilekte biten botlar çok moda.

1377086796_image23[1]

Klasik bantlı ayakkabılar

Sadece kışın değil, yazın da var olan bantlı ayakkabılar, ayakkabı severlerin vazgeçilmez modelleri arasında yerini koruyor. Topuk boyu, rengi ve modelleri değişerek klasik bantlı ayakkabı severlere sunuluyor.

İşlemeli modeller

Kıyafet, çanta derken, şimdi de ayakkabılarda görülen işlemeler, desen ve detay sevenler için harika bir seçenek oluşturuyor; özellikle uzun botlara farklı bir hava katıyor.

T-Bant

T-Bant modeller de çok farklı seçeneklerde karşımıza çıkarılmış bu sezon. Özellikle hayvan desenleriyle karşımıza çıktığını görüyoruz.

Dolgu Topuk

En rahat ayakkabı modellerinden biri olan dolgu topukları, kışın da görebiliyoruz. Özellikle çizme ve botlara verdiği formla vitrinlerde yerini almış durumda.

kirmizi-dolgu-topuk-bayan-bot-modelleri[1]

Rugan

Rugan formlu ayakkabılar, 2013-2014 ayakkabı modellerinde parlaklığıyla göze çarpıyor. Biraz arka planda kalan rugan, bu sezon çok tercih ediliyor.

topuklu-rugan-ayakkabi[1]

Metalik

Metalik ayakkabılar, dikkat çekmeyi sevenlere hitap ediyor. Siyah, kahverengi gibi renklerden sıkılanlar için güzel bir seçenek oluşturuyor.

665388693[1]

Hayvan desenleri

Leopara ek olarak zebra ve yılan desenleri de, ayakkabı modellerinde yerini almış durumda.

girl-leopard-shoes-tatoo-zebra-Favimcom-188308_large[1]

Kadife formdaki ayakkabılar, siyah-beyaz bütünlüğü ve kırmızının her tonu, ayakkabı severlere sunulmuş.

Yazar Tuba KARADAĞ

Fiskosta.com'un sizlerle olabilmesi için yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen yazılarımızı sosyal ağlarınızda paylaşın. Sevgiler. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir