Anasayfa / Moda / 2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

Düğün, nişan, okul, veda partisi gibi özel günler, kadınlar için ayrı bir önem taşır. O kadar ki, abiye, çanta, ayakkabı, takılar derken, günlerce öncesinden hazırlıklara başlanır.

Doğru seçilen bir model ve renk ile kadına feminel bir hava katıp, şık bir görselliğe kavuşturan abiye modelleri hakkında bilgiler sunalım.

Saten ve şifon kumaşlar

Saten kumaşlar, vücuttaki hataları belli etse de, abiyeler için çok tercih edilen bir kumaştır. Dokusu ve dişiliği temsil etmesi, sateni her zaman baş tacı yapmaktadır. Nişanlık modelleri için de saten ideal bir kumaş olmakta ve doğru bir kombin gerektirmektedir. Vücut tipi uygun olmayanlarda ise, her ne kadar modayı ayak uydursa da tercih edilmemelidir.

Özellikle yazları şifon elbiseler tercih edilmektedir.

Tek kol ve straplez

Son birkaç yıldır asimetrik modeller, abiyeler için de çok aranan bir kesim olmaktadır. Straplez modeller ise sadece abiyede değil, iç giyimden birçok alana kadar vazgeçilmezler arasında yer almaktadır.

tek kollu abiye modelleri

Taşlar, simler, pullar

Abiyelerde olmazsa olmaz detaylardır, taşlar, pullar ve simler. Abiye 2013 elbise modelleri, her zevke hitap edebilecek özellikleri ile moda evlerinde vitrinleri süslemektedir.

Muhafazakârlar için

Dekolteden uzak, fakir kollu ve bolero ile desteklenen çok farklı renklerde ve modellerde seçenekler mevcuttur.

sax-uzun-kollu-abiye-elbise1[1]

Bütün bunların dışında, vücut tipinizi ve ten renginizi tanımanız gerekmektedir. İstenmeyen bölgeleri kapatarak, ten renginize yakışacak bir rengi tercih ederek gözleri üzerinize çekebilir, gecenin en şık kadını olabilirsiniz.

Yazar Tuba KARADAĞ

Fiskosta.com'un sizlerle olabilmesi için yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen yazılarımızı sosyal ağlarınızda paylaşın. Sevgiler. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir