Anasayfa / Moda / 2014 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Modelleri

2014 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Modelleri

Renkli, desenli ve farklı modellerdeki ayakkabılara şöyle bir göz atmamak mümkün olmasa gerek. Pullu, taşlı ve simli sandaletlerin de eklenmesiyle çok farklı seçenekler oluşturan yaz mevsiminde seçim yapmak daha da zorlaşır. 2014 ilkbahar/yaz ayakkabı modellerinden harika tüyolar fiskosta.com’da.

Ayakkabılar, kıyafet seçiminden sonra alınır ve giyime uyması amaçlanırdı. Son yıllarda ise, tek başına düşünülür ve seçilir hale geldi. Seçimler ne kadar iddiasız idiyse, şimdilerde tam tersine çok cesur renk ve modellerden seçilmektedir. Ayakkabı ile çanta uyumu gibi kalıpların dışına çıkıldı.

2014 ayakkabı modelleri

Renkler

Turuncu, turkuaz, yeşil ve pembe renkleri bu sezon sıkça görüyoruz. Artık ayakkabı renkleri çok daha canlı ve cesur…

2014 ayakkabı modelleri

Desenler

Yaz mevsimine çok yakışan hasır detayları 2014 yazında sıkça görüyoruz. Ayakkabılardaki hasır desenler, hem çok şık durmakta hem de yaz mevsiminde tercihlerin başında gelmektedir. Sadece ayakkabı da değil, sandalet ve terliklerde de sıkça hasır desenleri görmekteyiz.  Askeri desenler yine unutulmadı ve ayakkabılarda yerini alıyor. Yaz mevsiminin hem rahat hem de kullanışlı sandaletleri, bu yıl çok daha taşlı ve pullu olarak dikkatleri üzerine geçiyor.

ayakkabı modelleri

ayakkabı modelleri bayan

Modeller

2014 ilkbahar/yaz ayakkabı modasında öne çıkan tek bir modelden söz etmek mümkün değil; çünkü birçok model ve ayrıntı aynı sezona sığdırılmış durumda. Bunun dışında, daha yüksek modellerdeki platformlar ve metal aksesuarlar da zevklere hitap ediyor.

ayakkabı modelleri 2014

 

Hangi il, hangi model?

Başkent Ankara’ da günlük şıklığa çok önem veriliyor ve yüksek topuklu ayakkabı modelleri, tercih ediliyor.

İzmir’de agresif çizgiler başta olmak üzere, farklı modeller tercih sebebi oluyor.

Rengârenk ve bol taşlı modelleri en çok seçen illerin başında geliyor, Adana.

Taşlar, danteller ve aksesuarların tercihi yönünden en zengin ilimiz Bursa. Yüksek topuklu ayakkabıları da çok tercih ediyor, Bursalı hanımlar.

Konya’nın hanımları, abiye modellere yöneliyor.

Rahatlığına göre ayakkabı seçen hanımlar ise, daha çok doğu bölgelerinde bulunuyor.

Yazar Tuba KARADAĞ

Fiskosta.com'un sizlerle olabilmesi için yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen yazılarımızı sosyal ağlarınızda paylaşın. Sevgiler. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir