Roza hastalığı için güneş kremi önerisi mi arıyorsunuz? Rosacea için güneş kremi isimleri hangileridir?
Cildinde rozasea olanlar iyi bir güneş kremi ararlar. Cildimdeki kızarıklık ve hassasiyet yok olsun isterler. Sürdüğü koruyucu krem sivilcelenmeye neden olmasın ve cildim alerji yapmasın derler. Doğru ürünü bulmak çok da kolay olmayabiliyor.
Bu yüzden sizler için en çok memnun kalınan ürünleri sıralayacağız. Fakat herkesin cilt yapısının farklı olduğunu unutmayın.
Roza hastalığı için güneş kremi önerisi
En çok sevilen ve memnun kalınan güneş kremi tavsiyeleri için hazır mısınız? Onca markanın içinden seçmek çok zor geliyorsa, bu önerileri mutlaka gözden geçirin.
Gül hastalığı için önerilen güneş kremi sırlamamamız:

Synchroline Rosacure İntensive Cream SPF30 30ml
Roza için en iyi güneş kremi sıralamasında en başlarda yer alır. En çok memnun kalınanlardan bir tanesidir.
İçerik
Silymarin, MSM, hyaluronik asit, UVB-UVA filtrelerini içerir.
Özellikleri
Çok hassas ve kızarık cilt tiplerini güneşten korumak için hazırlanmıştır.
Hassas cildin yatışmasına ve nemlenmesine yardımcı olur.
Cilt bariyerini güçlendirme ve koruma sağlar.
30 + ve 30 ml’dir.
Kullanım şekli
Güneşe çıkmadan 30 dakika önce uygulayın. 3-4 saatte bir kez yeniden sürün.
Gül Hastalığına Çözüm yazımızdan bu dertten kutulan bir kişinin hikayesini okuyabilirsiniz.

Solante Tele-Rubor Comouflage SPF50 150ml
Roza hastalığına iyi gelen güneş kremi sıralamasında ikinci sırayı Solante’ye verdik. Solante güneş kremi roza için özel olarak hazırlanmıştır.
İçerik
Su Aqua f Matricaria Chamomilla Recutita Su, Menta Piperita Çiçek / Yaprak Su, Dibutil Adipat, Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat, Etilheksil Metoksisinatat, Etilheksil Triazon, Butilen Glikol, Gliseril Stearat, Metilen Bis-Benzotriazolil Tetrametilbutilfenol, Gliserin, Etilheksil Salisilat, PEG-100 Stearat , Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin, Setearil Alkol, Benzofenon-4, PVP / Eikosene Kopolimer, Panthenol, Arnica Montana Özütü, Mum Cassia Alata Yaprak Özütü, Kavun Cucumis Melo Tohumu Ekstresi, Meyan Gliseridi Glabra Kök Ekstresi, Papatya Anthemis Nobilis Özütü, Yeşil Çay Camellia Sinensis Özütü, Yulaf Avena Sativa Özütü, Tocopheryl Acetate, Amonyum Glycyrrhizate, Dimethicone, Cetyl Fosfat, PVP, Magnezyum Alüminyum Silikat, Trietanolamin, Sodyum dekstran sülfat, Fenoksietanol, Disodyum EDTA, Caprylyl Glikol, Etilheksilgliserin, Ksantan Gum, Glikirnetin Asit, Klorpenilen , Bisabolol.
Özellikleri
Rozase rahatsızlığı olanların kullanabilmesi için hazırlanmıştır.
Ciltte oluşan kızarıklık ve yangıları önlemeye yardımcı olur.
Hassas, kızarık ve tahriş olmuş cilt tipleri için önerilmektedir.
Gül hastalığı olanların cildinde görülen kılcal damarların, kızarıklığın ve hassasiyetin minimuma indirilmesinde yardımcıdır.
Cilde ferahlık vererek güneşin zararlı etkisinden korunmayı sağlar.
50 + ve 150 ml’dir.
Kullanım şekli
Güneşe çıkmadan yarım saat önce temiz cildinize sürün. 4 saatte bir kez tekrar sürülmesi önerilir.
Roza İçin Lazer Tedavisi yazımızdan lazer gerçekten etkili midir ve yaptıranlar ne demişler öğrenebilirsiniz.

Skinceuticals Sheer Mineral UV SPF 50 Defense 50 ML Güneş Kremi
Roza hastalığı ve hastaları için güneş kremi arıyorsanız, sizin için güzel bir seçenek olacaktır. Ürünün içeriğine de göz atabilirsiniz.
İçerik
WaterAqua,Isohexadecane, Dimethicone,Cyclopentasilloxane, Trisiloxane, PEG-4 Dilaurate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxyproyldimonium Chloride, Potassium, Phosphate, Dipotassium phosphate, Dipotassium Edta, Phenoxyethanol.
Özellikleri
Suya dayanıklıdır.
İçeriğinde paraben bulunmaz.
Hassas ciltler rahatlıkla kullanabilir.
Sivilcelenmeye sebep olmaz.
50+ ve 50 ml’dir.
Kullanım şekli
Rosacea güneş koruyucuyu güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulayın.
Roza için güneş kremi kullananlar yorumları
Roza hastaları için güneş kremi seçimi çok önemlidir. Maalesef çok az üründen memnun kalınmaktadır. Sıralamasına yer verdiğimiz güneş koruyucularından kullanıcı yorumları çok iyi puan almaktadır. Ciltlerindeki kızarıklığın ve hassasiyetin minimuma indiğini ve güneş hassasiyetinin ortadan kalktığını belirtmektedirler.
Roza için güneş kremi kullanımı nasıldır ve nasıl kullanılır?
Kremi güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulayın. Hemen hemen her 4 saatte bir kez tekrar sürmeye özen gösterin. Suya maruz kalmışsanız yeniden sürün. Çünkü roza hastaları güneşten ayrıca etkilenmektedir. Ciltteki hassasiyet, kızarıklık ve kılcal damaların görüntüsünün artmaması için kaliteli bir güneş koruyucu krem kullanmanız gerekiyor.
Roza için güneş kremi ne işe yarar?
Her cilt tipi güneşe maruz kaldığında nemsiz kalıp kırışıyor ama roza hastaları için şikayetler kat kat artıyor. Ciltleri alev alev yanıyor. Üstelik bu kızarıklık ve yangı saatlerce geçmiyor. Lekelenmeler artabiliyor Kılcal damarların belirginliği daha da artıyor. Şikayetler arttıkça hassasiyeti gidermek de o oranda zorlaşıyor.
Bu yüzden kendinize iyi bir güneş kremi seçerek cildinize çok iyi bakın. Önlem almak kolaydır ama zarar gördükten sonra geriye dönüş çok da kolay olmayabilir.
Siz hangi güneş koruyucuyu kullanıyorsunuz? 🙂