Anasayfa / Moda / 2014 İlkbahar/Yaz Modası: Çiçek Deseni

2014 İlkbahar/Yaz Modası: Çiçek Deseni

Çiçek desenlerini çok sevdiğinizi duyar gibiyim. 2014 ilkbahar-yazı sizin için ideal bir dönem olacak. Çünkü çiçek desenlerini elbise ve eteklerden minik ceketlere, hatta ayakkabılara kadar her yerde görüyoruz. Çiçek desenli baskıları seviyorsanız, hadi, modanın getirdiklerine göz atalım.

Desenler

Başta belirttiğimiz gibi, çiçek desenleri 2014 ilkbahar-yaz modasının trendleri arasında. Bunun dışında, geometrik desenler, 3D detaylar bu yaza eşlik edecek ayrıntılar arasında bulunuyor.

Çiçek desenli baskılar

Kamelyalar, güller ve haşhaşlar, bahara yakışır tüm renkleriyle… Tek renkli olanlar ve sade modelleriyle zevklere hitap ediyor. Çiçek desenlerini üç boyutlu olarak ve suluboya baskıları biçimlerinde görüyoruz.

Ayakkabı ve çantalar da çiçek açmış

Sadece kıyafetler mi? Çanta ve ayakkabılar da çiçeklerden nasibini almış. Ceketler, pantolonlar, elbiseler de çiçeklerle süslenmiş.

çiçekli ayakkabı modelleri

çiçekli çanta modelleri

Baharın renkleri

Çiçek baskıları bir de baharın renkleriyle özleştiğinde bambaşka bir havaya bürünüyor. Sarı, kırmızı ve mor renkleri, bütün kadınlara baharın coşkusunu getiriyor. 2014 ilkbahar-yaz modasında gömlekler, fularlar, bluzlar, elbiseler, ceketler çiçek baskılarıyla sokak modasını süslerken, ışıltılı abiyeler, mavili beyazlı çin porseleni, sorbe tonları, safari teması ve Sicilya tarzı da buna eşlik ediyor.

çiçek desenli elbiseler

çiçek desenli ceketler

Çiçek desenlerini nasıl kombinlemeli?

Yaza çok yakışacak tiril tiril çiçek baskılı bir elbiseyi tek renkte sade bir minik hırka ile kombinlemeye ne dersiniz?

Yüksek belli, yine çiçek desenli bir eteği de içine koyacağınız bluzlarla tamamlamak başka bir seçenek olabilir.

Çiçek desenli pantolon-taytlar da bu yaz çok göz alıcı olmaktadır. Ancak tayt-pantolon kombini yapmak daha zor olmakla birlikte, doğru tercihlerle çok şık olabileceğinizi de unutmayın; bacaklarınız uzun ve inceyse, sizin için çok daha iyi bir seçim olacaktır. Kalın ve kısa bacaklı iseniz, bir kere daha düşünmenizde yarar var. Pantolon-taytınız çiçek desenliyse, diğer parçaların sade olmasına özen gösterin.

cicek-detayli_pantalon_kombin[1]

Çiçekli bluz ve gömleklerin yazın çok ideal olduğunu söylemekte yarar var. Çünkü etekle, pantolonla ve şortla, kısacası birçok parça ile rahatlıkla kombinlenebilir. Üzerine giyeceğiniz minik bir hırka da ihtiyaç dâhilinde sizinle olmalıdır.

Çiçek desenlerini başka nasıl kombinleyebiliriz, sizin fikirleriniz nelerdir?

Yazar Tuba KARADAĞ

Fiskosta.com'un sizlerle olabilmesi için yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen yazılarımızı sosyal ağlarınızda paylaşın. Sevgiler. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir